راه هایی برای پیدا کردن گوشي همراهتان وجود دارند كه در پست هاي قبل در مورد آن توضيح داده شد.از برنامه های امنیتی گرفته تا اسان ترین قفل، که بر روی گوشي هوشمنداندرویدی شما وجود دارند.
اولین وموثرترین روش این است که یک کد امنیتی برای گوشیتان در نظر گرفته و ان را بگذارید.این یکی از اسان ترین روش ها برای حفاظت از اطلاعات موجود بر روی گوشی شما میباشد. در بیشتر دستگاه های اندرویدی شما میتوانید به راحتی به تنظیمات رفته و نوع قفل گوشی خود را انتخاب کنید که شامل Pin,Pattern,Password میباشد. برای این که امنیت گوشی شما یک قدم جلو تر باشد شما میتوانید Owner Info که در تنظیمات میباشد (setting-security-owner info) را بگذارید که در ان بخش شما میتوانید نام،ایمیل، ویا هر چیز شخصی که سبب پیدا شدن گوشیتان میشود بگذارید.
بر روی همه گوشیهای اندرویدی که سرویس گوگل پلی دارند یک ابزار کاربردی وجود دارد که به شما این امکان را میدهد که گوش خود را مکان یابی،قفل، و حتی به گوشی گم شده خود زنگ بزنید و انرا بیابید . برای شروع شما باید Android device manager را از گوگل پلی یا بازار های دیگر دانلود کنید و بعد از نصب این برنامه بر روی گوشي خود اطمینان حاصل کنید که برنامه Android Device Manager را در Device Administrator فعال شده است. برای این کار به setting-security-Device administrators بروید و را Android Device Manager را فعال کنید. حال که شما Android Device Manager فعال کردید چگونگی استفاده از ان را به شما نشان میدهیم. اگر شما گوشیتان را گم کردید و Android Device Manager را فعال کرده اید خیلی اسان میتوانید اطلاعتات شخصی خود را ایمن نگه دارید. به ادرس google.com/android/devicemanager بروید به gmail که به گوشیتان داده اید وارد شوید، حال شما میتوانید گوشی خود را مکان یابی کنید و بدانید که گوشیتان کجاست.
حال اگر شما گوشیتان را در خانه گم کردید مکان یابی نمیتواند به شما زیاد کمک کند. به کمک قابلیت کاربردی Android Device Manager شما میتوانید از طریق Android Device Manager کامپیوتر خود Big Ring را بزنید و گوشیتان شروع به زنگ زدن میکند حتی اگر در سایلنت باشد.
اگر شما از مکان گوشي خود اطمینان ندارید، چند گزینه دیگر هم وجود دارد.اگر این امکان رامیدهید که در نتیجه گوشیتان را پیدا خواهید کرد، از طریق Android Device Manager میتوانید گوشی خود را قفل کنید. از طریق وب سایت گزینه lock را زده و پسورد جدیدی را برای گوشي خود اتخاب کنید، که گوشی شما به حالت lock Down خواهد رفت و نمیگذارد که اطلاعتات شخصی شما بیرون رود. اگر هم امیدی برای پیدا کردن گوشي خود ندارید،Android Device Manager به شما این امکان را میدهد که گوشي خود را به تنظیمات کارخانه برگردانید که همه عکس ها، اطلاعات، نرم افزار ها،بازی ها از گوشی حذف خواهد شد، فقط کافی است گزینه Erase رابزنید تا گوشی شروع به پاک کردن اطلاعات شود. البته به یاد داشته باشید که این اخرین گزینه میباشد و اطلاعات از دست رفته به هیچ عنوان قابل بازگشت نیست. شاید شما فکر کنید که این نرم افزار خیلی هم کاربردی و ارزشمند نیست، به همین دلیل چند برنامه دیگر نیز وجود دارند که انها را نیز معرفی میکنیم.
LOOK OUT
این برنامه نه تنها مکان گوشیتان را پیدا میکند بلکه اگر کسی بیش از ۵ بار رمز گوشیتان را اشتباه بزند، ایمیلی به شما میفرستد که حاوی عکسی است که از دوربین جلو گرفته شده است.
AirDroid
این برنامه علاوه بر اینکه گوشی شما را مکان یابی میکند بلکه به شمان این امکان را میدهد که اطلاعات خود را از طریق وب به اکانت AirDroid خود انتقال دهید و همچنین میتواند به دوربین جلوی گوشی شما دسترسی داشته باشد تا به شما نشان دهد که کسی از گوشی شما استفاده میکند یا نه!
Cerberus
علاوه بر اینکه همه امکاناتی که Find My Phone به شما میدهد، این برنامه به شما این امکان را میدهد تا با ضبط صدا توسط مایکروفون گوشی شما، جزئیات بیشتری در اختیار شما قرار میدهد.
اگر امیدی برای پیدا کردن گوشیتان ندارید چند راه کار ساده میتواند به شما کمک کند. شما میتوانید به گوشی خود زنگ بزنید که اگر کسی انرا پیدا کرده به شما بگویید یا میتوانید به گوشی خود یک مسیج کوتاه و مختصر بزنید. مثلا اگر گوشی را پیدا کرده اید به ادرس (ادرس ایمیل) ایمیل بزنید