كلاهبرداري در بازار سيم كارت

انتشار: 11 آذر 1396
بازدید: 154 بار
سيم كارت

كلاهبرداري در بازار سيم كارت

چندي پيش خبرهايي مبني بر كلاهبرداري در بازار سيم كارت منتشر شد به همين دليل در اين مطلب قصد داريم جهت آگاه سازي تعدادي از روشهاي رايج رابه اطلاع شما دوستان برسانيم.

سيم كارت

 

این روزها بازاریابی‌های تلفنی به خصوص در بخش فروش سیم‌ کارت به شدت افزایش یافته است؛ بازاریابی‌هایی که متاسفانه با بکار بردن روش‌های مختلف سعی در گمراه کردن کاربران و فروش کالاهایی غیرواقعی دارند.

روش اول: فروش سیم‌کارت مشابه

چندی است افراد سودجو با هدف فروش سیم کارت‌های اعتباری مشابه با سیم کارت‌های دائمی اقدام به کلاهبرداری می‌کنند. آنها که خود را نماینده یکی از اپراتورهای تلفن همراه یا اپراتور مجازی معرفی می‌کنند و پس از تماس با شخص مورد نظر و مطرح نمودن مزایایی همچون دارا بودن سیم کارت مشابه به همراه پانصد هزار ریال شارژ رایگان، یک سیم کارت هدیه با دو هزار ریال شارژ، یک ساعت مکالمه و اینترنت رایگان، سعی در عوام فریبی و کلاهبرداری دارند.

کلاهبرداران پس از توافق، سیم کارت مورد نظر را که گاهی اوقات سوخته یا با شماره مورد نظر خریدار متفاوت است، به مبلغی بالاتر از بازار (دویست هزار تا یک میلیون ریال) به مشتری می‌فروشند و توسط پیک موتوری یا بسته پستی به شخص تحویل می‌دهند.

زمانی که فرد قصد راه اندازی سیم‌کارت را دارد، متوجه می‌شود که شماره مورد نظر با شماره خریداری شده متفاوت بوده و هزینه پرداخت شده بابت سیم‌کارتی معمولی بوده که قیمت آن به مراتب ارزان‌تر است.

روش :تعویض سیم‌کارت

همراه اول جهت ارتقا سیم کارت مشترکین خود به نسل ۴ و ۴٫۵ پیامکی را با مضمون «اگر تاکنون سیم کارت خود را با سیم‌کارت نسل ۴ و ۴٫۵ تعویض نکرده‌اید، با ارسال کد پستی ده رقمی به شماره ۸۹۶۲ و یا مراجعه به دفاتر خدمات مشتریان و فروشگاه‌های همراه اول، علاوه بر دریافت اینترنت رایگان یوسیم، از اینترنت هدیه هم بهره‌مند شوید.» به آنها ارسال می‌کند.

در همین راستا کلاهبرداران ضمن تماس با مشترکین اپراتورها و توصیه جهت ارتقاء سیم کارت خود به usim  از آنها می‌خواهند با تهیه سیم‌ کارت‌های دولتی که تعرفه آن نصف تعرفه‌های کنونی است، هزینه‌های خود را کاهش دهند.

وحید صدوقی، مدیرعامل همراه اول ضمن هشدار در خصوص کلاهبرداران از یکسان بودن نرخ مکالمه برای سیم ‌کارت‌های دولتی و خصوصی خبر داد و گفت: حتی بسته‌هایی که در قالب مکالمه همراه یا سرویس‌های دیگر اعلام می‌شود، برای مشترکین تفاوتی ندارد و دولتی یا خصوصی یک قیمت است.

وی درباره سرویس‌های خاصی که ممکن است برای برخی از شرکت‌ها ارائه شود، گفت: ما گاهی اوقات سرویس‌های سازمانی برای شرکت‌های خصوصی و دولتی که کارمندان آنها سرویس‌های خاص می‌گیرند، ارائه می‌کنیم اما آنها هم یک گروه عام هستند و این سرویس‌ها برای یک گروه خاص نیست.

بنابراین تماسی‌هایی که با عنوان تعرفه‌های نصف برای سیم ‌کارت‌های دولتی گرفته می‌شود، ممکن است نوعی کلاهبرداری به شیوه جدید باشد، زیرا سیم ‌کارتی با نصف تعرفه سیم ‌کارت‌های دیگر وجود ندارد.

گفتنی است؛ اکثر افرادی که از طریق تماس اقدام به فروش سیم کارت می‌کنند، رابطه‌ای با اپراتورهای تلفن همراه ندارند و اغلب پس از اقدام به کلاهبرداری دیگر پاسخگو نیستند؛ بنابراین توصیه می‌شود مشترکین تنها از طریق درگاه‌های رسمی اقدام به خرید و واگذاری سیم کارت کنند.

روش :فروش تلگرامی

این روزها بازار شبکه ارتباط جمعی تلگرام بسیار داغ است. این شبکه ارتباط جمعی به قدری میان کاربران طرفدار پیدا کرده که کلاهبرداران را جذب این شبکه کرده است. در این مدل، کلاهبرداران سیم‌کارت‌های مختلف را در کانال‌های تلگرامی تبلیغ کرده و مدعی می‌شوند که فروشنده این سیم‌کارت‌ها هستند.

در ازای خرید این سیم‌کارت‌ها نیز از کاربر می‌خواهند که پول را به حسابشان واریز کنند. بعد از واریز وجه، دیگر خبری از سیم‌کارت نشده و فروشنده دیگر پاسخگو نیست.

منبع:كليك

امتیاز این نوشته

مطالب مشابه