راهنمای خرید گوشی مناسب

انتشار: 21 خرداد 1397
بازدید: 84 بار
گوشي

راهنمای خرید گوشی مناسب

براي انتخاب و خريد يك گوشي بايستي فاكتورهايي را در نظر گرفت كه در اين مطلب ما به اين فاكتورها اشاره ميكنيم.

 

گوشي

 

ملاک‌ها و اولویت‌های خرید یک گوشی بیشتر به سلیقه افراد بستگی دارند. آیا اولویت شما ابعاد صفحه است؟ یا دوربین؟ یا کلا چیز دیگری؟ البته معمولا قیمت است که انتخاب نهایی را تعیین می کند.
تا حدود زیادی، قیمت یک گوشی ریشه در عملکردش دارد. گوشی‌های گرانقیمت «بهترین» قابلیت‌ها، سریع‌ترین پردازنده‌ها و پیشرفته‌ترین دوربین‌ها را دارند. شما خواهید توانست بهره‌برداری بیشتری از آنها بکنید و با آنها به دوستانتان پز دهید!
 
گوشی‌های میان رده هم دستگاههای پرفایده‌ای هستند با این تفاوت که برای کاهش هزینه تمام شده و قیمتشان مقداری از سرعت، امکانات دوربین و قابلیت‌های اضافی که شاید زمانی به کار بیایند ولی اکثر افراد بدون آنها هم می توانند به کارشان برسند کاسته می شود.
اگر برایتان عدم بهره‌مندی از صفحه‌ای که گوشه‌های آن انحنا داشته باشد یا شارژ بی‌سیم اهمیت زیادی نداشته باشد، گوشی‌های این رده برایتان گزینه ای مناسب خواهند بود.
 
نهایتا، گوشیهای ارزان‌قیمت گزینه‌هایی مناسب برای افراد صرفه‌جو، افرادی که تازه موبایلدار شده‌اند، و کسانی که به دنبال یک گوشی دوم یا پشتیبان می‌گردند به شمار می روند.
 
خوشبختانه، تکنولوژی موبایل به قدری خوب شده است که حتی گوشی‌های ارزان‌قیمت نیز می توانند عکس‌هایی قابل استفاده و عملکردی رضایتبخش برای کاربر داشته باشند. گذشته از هر چیز، گوشی‌های ارزانقیمت هم از همان سیستم عامل اندروید یا iOS گران‌ترین مدل‌ها استفاده می‌کنند.
 
در اینجا می توانید بهترین گوشی‌های فعلی به انتخاب سایت cnet و امتیازدهی آن را مشاهده نمائید.
در ادامه ملاک‌های مختلف انتخاب گوشی مناسب را مرور می کنیم.

مهم‌ترین نکات مربوط به گوشی‌ها:

 

مشخص کنید که چه ویژگی‌هایی برایتان در اولویت هستند: ابعاد صفحه، کیفیت دوربین، عمر باتری؟ این کار به شما برای دقت هر چه بیشتر در گزینه‌های پیش رویتان کمک خواهد کرد.
 
گوشی‌های میان‌رده را دست کم نگیرید: شما می‌توانید صاحب یک گوشی خیلی خوب شوید که تقریبا هر کاری که در توان یک گوشی ممتاز است را، با قیمتی که به طرز قابل توجهی کمتر است، می تواند انجام دهد.
 
گوش به زنگ فروش‌های ویژه باشید: بعضا در مناسبت‌های ویژه و تعطیلات، تخفیف‌های قابل توجهی ارائه می شوند که می توانند فرصتی عالی برای یک خرید مقتصدانه باشند.
 
گوشی‌هایی که پارسال معرفی شدند هم گزینه‌های خیلی خوبی هستند. توجه داشته باشید که وقتی گوشی‌های امسال معرفی شوند گوشی‌های مدل سال گذشته ارزان‌ تر عرضه خواهند شد.
 
اول در یک فروشگاه فیزیکی با گوشی مورد نظرتان کار کنید تا ببینید در عمل هم از آن خوشتان می‌آید یا نه.
 
اگر یک گوشی دارای گستره کارکرد جهانی (global) خریدید اول چک کنید که با باندهای فرکانسی اپراتور سیم‌کارتتان سازگاری دارند یا نه.
 
اگر تاکنون تعداد زیادی اپ آیفون و فیلم از آیتینوز خریدید برای اینکه همچنان به آنها دسترسی داشته باشید همچنان باید از گوشی‌های آیفون استفاده کنید. به همین صورت، اگر بر روی هرگونه نرم‌افزار صرفا اندرویدی سرمایه‌گذاری کرده‌اید باید به گوشی‌های اندرویدی وفادار بمانید. در غیر اینصورت به راحتی می‌توانید از یک گوشیی که بر مبنای هر یک از پلتفرم‌های اندروید یا iOS است به پلتفرم مقابل تغییر کاربری دهید.  
 
یک قاب و محفظه صفحه نمایش بخرید: شما از گوشیتان در برابر صدمات پرهزینه حفاظت خواهید کرد، و ارزش آن برای روزی که بخواهید آن را به عنوان یک گوشی کارکرده بفروشید تا حدود زیادی حفاظت می‌شود.
 

اگر یک تلفن اندرویدی می خرید

اندروید نقشه‌ها و دستیار بومی به مراتب بهتری دارد(که با نام Google Now یا Google Voice Search شناخته می‌شود). یک مزیت دیگر اندروید: به همان سرویسهای گوگلی مرتبط می شوید که سرویسهای پرطرفداری هستند.
به‌روزرسانیهای عمده اندروید در ماه مه(اردیبهشت و خرداد) یا ژوئن (خرداد و تیر) ارائه می شوند. یک گوشی گوگلی «محض»[که از اندروید خالص و بدون دستکاری‌های شرکتی استفاده می‌کند] در اول صف دریافت به‌روزرسانی‌های عمده این سیستم عامل خواهد بود، و دیگر شرکت‌های سازنده موبایل بعدا به تدریج نسخه مخصوص خودشان از اندروید جدید را عرضه می‌کنند.
گوشی‌های گران‌قیمت‌تر و محبوب‌تر احتمال بیشتری دارد که به‌روزرسانی دریافت کنند.  
 
نسخه‌های عمده فعلی اندروید:
– اندروید 8.0 اورئو یا بالاتر: این سیستم عامل کنونی جدیدترین قابلیت‌ها را در اختیار شما قرار خواهد داد، از جمله تکمیل کننده اتوماتیک (autofill) در مرورگر کروم و کم کردن حجم یک ویدئو در حد یک تصویر بندانگشتی (thumbnail) که برخی قابلیت‌های منحصر به فرد مفید دیگر.
 
– اندروید 7.0 نوقا: این نسخه سال گذشته اندروید همچنان قوی محسوب می‌شود. نسخه‌های قبل‌تر از آن سرعت کمتری دارند و فاقد برخی از قابلیت‌ها هستند.

اگر یک آیفون می خرید
– به روزرسانیهای iOS همزمان و بدون تعلل برای تقریبا همه گوشی‌های آیفون ارائه می‌شوند. به نظر می‌رسد که آیفون‌ها به مرور زمان کمتر دچار نقص می‌شوند و همخوانی بهتری با دیگر محصولات شرکت اپل، مانند محصولات Mac، دارند.
 
– اپل معمولا جدیدترین نسخه عمده iOS خود را در ماه ژوئن (خرداد و تیر) معرفی نموده و در ماه سپتامبر (شهریور و مهر) عرضه می‌شود.
آیفون‌های قدیمی‌تر ارزان‌تر هستند، ولی قاعدتا با ریسک عدم بهره مندی از قابلیت‌های جدید سخت‌افزاری مواجه خواهید بود.
 
صفحه نمایش بزرگ یا کوچک؟
اگر شما بر استفاده از یک گوشی دارای صفحه کوچک تاکید داشته باشید (زیر 4.5 اینچی)، قاعدتا اولین گزینه‌تان می تواند آیفون SE باشد. در غیر اینصورت، می توانید به سراغ گوشی‌های ارزانقیمت تری مانند Xperia Compact 2016 سونی بروید، و یا خود را به استفاده از صفحه 4.7 اینچی یا 6 اینچی (یا حتی بزرگ‌تر) عادت بدهید.
 
برای صفحه های 4.7 و بزرگ‌تر:
– به دنبال یک رزولوشن صفحه حداقل 1080p [فول اچ دی] باشید.
– رزولوشن 2560×1440 پیکسل [کواد اچ دی] از آن هم بهتر است، به ویژه برای صفحه های 5.5 اینچی و بزرگ‌تر.
– اگر شما قصد استفاده از یک هدست VR [واقعیت مجازی] مانند Gear VR یا PlayStation VR را داشته باشید، هرچه این رزولوشن بالاتر باشد بهتر است؛ وقتی گوشی در فاصله ای بسیار نزدیک به صورت شما قرار بگیرد تراکم پیکسلی اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

منبع:ايتنا

امتیاز این نوشته

مطالب مشابه