آموزش پاک کردن اکانت فیس بوک

انتشار: 19 فروردین 1397
بازدید: 75 بار
facebooke_delete_accunt

آموزش پاک کردن اکانت فیس بوک

با توجه به افشاي اطلاعات كاربران در facebook توسط اين شركت بسياري از كاربران اين شبكه محبوب اجتماعي اقدام به ترك و حذف اكانت هاي خود نموده اند به همين دليل در اين پست نحوه پاك نمودن اكانت فيسبوك را در اين پست براي شما قرار داده ايم.

facebooke_delete_accunt

 

مدتی است که آمار کاربران شبکه اجتماعی فیس بوک نسب به چند سال اخیر کاهش چشمگیری یافته است.شاید شما نیز تصمیم گرفته اید علاوه بر اینکه فعالیت خود را در این شبکه پایان داده اید، حساب کاربری خود را نیز از دسترس خارج کنید.
همچنین ممکن است دلیل شما متفاوت از دیگران باشد و با وجود اینکه هنوز فعالیت زیادی در این شبکه اجتماعی دارید، به دلایل شخصی حساب کاربری خود را از به طور موقت مسدود کرده و یا برای همیشه آن را حذف کنید.

اما پیش از توضیح نحوه انجام این کار بهتر است به مقایسه تفاوت مسدود کردن موقت حساب (Deactive) و همچنین پاک کردن همیشگی حساب کاربری (Delete Account) بپردازیم.

 Deactive

– افراد دیگر قادر نخواهند بود تا اطلاعات موجود بر روی Timeline شما را ببینند.
– کاربران فیس بوک دیگر قادر نخواهند بود تا شما را جستجو کنند.
– برخی از اطلاعات مانند پیام هایی که شما برای دیگران ارسال کرده اید ممکن است همچنان قابل مشاهده باقی بمانند.
– اطلاعات کاربری مانند مطالب،عکس ها،دوستان و… به خاطر این که ممکن است شما روزی به برگشت مجدد به فیس بوک فکر کنید باقی خواهند ماند (اما کسی نمی تواند آن ها را مشاهده کند)
– به محضی که حساب کاربری خود را مجددا فعال کنید خواهید توانست تا اطلاعات خود را مجددا مشاهده کنید.

 Delete


– مجددا نخواهید توانست تا به حساب کاربری خود دست پیدا کنید.

– برخی از اطلاعات مختص شما نیستند و حتی بعد از پاک کردن همیشگی حساب کاربری باقی خواهند ماند،مانند پیام های ارسال شده برای دیگران
– ممکن است پروسه پاک کردن حساب کاربری شما و اطلاعاتتان مانند مطالب، عکس ها و… حدود ۹۰ روز زمان ببرد.البته طی این مدت مانند Deactive کردن حساب کاربری، سایرین نمی توانند اطلاعات شما را ببینند.
همچنین تا ۱۴ روز زمان دارید تا از تصمیم خود منصرف شوید و طی این دو هفته حساب شما Deactive باقی خواهد ماند.
– برخی از اطلاعات برای مقاصد کاری در دیتابیس فیس بوک باقی خواهند ماند.

نحوه Deactive کردن


در قسمت تنظیمات حساب کاربری و از قست Security گزینه Deactive را انتخاب کنید.

fb2

در قسمت بعدی دلیل خود را برای این کار وارد نموده و اگر علت مورد نظر شما جزء این موارد نیست، در قسمت سایر مختصری از دلیل خود را برای این کار بنویسید.اگر می خواهید گروه هایی که ادمین آن ها هستید را همگی از حالت عممی به خصوصی تغییر دهید،تیک گزینه اول را بزنید.
علاوه بر این دیگران همچنان می توانند شما را در عکس ها تگ کرده و در رویدادها اضافه کنند.با زدن تیک گزینه آخر، ایمیل این اتفاقات را دریافت نخواهید کرد.

 

fb4
نحوه Delete کردن

برای این کار زمانی که به حساب کاربری خود وارد شده اید بر روی این لینک کلیک کنید.
پس از آن با صفحه زیر رو به رو خواهید شد.

fb1

بعد از کلیک کردن بر روی گزینه ” Delete my account ” وارد صفحه زیر خواهید شد.

 

اف بی2

پس از وارد کردن پسورد خود و captcha، پیغامی مبنی بر اینکه تا دو هفته فرصت دارید تا از کرده خود پشیمان شوید (!) به شما نمایش داده خواهد شد.در این مدت حساب کاربری شما دی اکتیو مانده و بعد از آن به کل حذف خواهد شد.

 

a0c337bd377a42b48b2c6aa3fa6a0f7a

امتیاز این نوشته

مطالب مشابه